Keresés
Close this search box.

Siheder korom óta vonzódok a spirituális tanokhoz. Bevallom, fiatalon inkább a mágia világa nyűgözött le. Jóslások, Ji King, asztrozófia, tarot. De ahogy korosodtam egyre több ágát ismertem meg az alternatív gyógyászatnak is. Előbb tanulója majd gyakorlója lettem.

Elvégeztem több természetgyógyász kurzust. Talán a legfontosabb és a legátfogóbb tanulmányaimat a HKO (Hagyományos Kínai Orvoslás) tanfolyam elvégzésével szereztem meg.

Ahogy elkezdtem elmélyülni benne kénytelen voltam megismerkedni a Taoizmussal. A Tao újra belevitt a Ji Kingbe és a Kínai asztrológiába.  A Ji King és az asztrológia hihetetlen világokat nyitott meg előttem.

Aki szellemi síkon szeretne segítséget kérni, tanácsra van szüksége, vagy éppen párkapcsolati problémájában nem talál kiutat, az ennél hatékonyabb eszközt nem talál! Ezek a mágikus eszközök segítséget adnak a szellemi-, lelkisík minden problémájában.

A Taoista Mágia legfontosabb ága az „örök-élet” kutatás volt. Ezen keresztül fejlődött ki a Chi kung és a Tai chi is. És persze sok minden más is.

Rendszeresen képzem magam, újabb és újabb területekre kapok így rálátást.
Jelenleg a Buddhista főiskolára járok filozófiát és vallástörténetet tanulok.

A teljes egyensúlyt a test és a lélek egyensúlya teremti meg. Bármelyik részen van elakadás számíthat rám. A HKO komplett rendszer és én kiegészítettem néhány masszázs technikával és több társammal küzdünk, hogy a piócázás is visszakerüljön az őt megillető helyre.

Várom megkeresését a megadott elérhetőségek egyikén!
Ha a telefont nem tudom felvenni, visszafogom hívni!

Bármilyen kérdése van keressen bátran

Abonyi László

Egyéb alternatív gyógymódok:
– Köpölyözés
– Masszázs
– Piócázás
– Kézrátétes energia kezelés
– Előző életek feltárása